Couscous salad with halloumi

For 2 persons Halloumi cheese For the couscous
250ml vegetable broth
150g spelt couscous
1 tbsp extra virgin olive oil
1/4 lemon juice
1 tbsp coriander seeds
1/2 tbsp cumin seeds
1/2 tbsp fennel seeds
For the salad
mixed salad leaves
2 tbsp green beans
4 radishes, cut into slices
2 tbsp pumpkin seeds
2 tbsp walnuts, chopped
1 tbsp hemp seed
1/2 cucumber, sliced
red berries
For the vinaigrette
1 tbsp extra virgin olive oil
1/2 lemon juice
2 tbsp apple-cider vinegar
4 tbsp mustard
4 tbsp honey
pepper
→ First make the vinaigrette by mixing all ingredients into a small dish. Set aside. Bring the vegetable broth to a boil. Pour over the couscous and leave for 15 minutes until the couscous is softened. Meanwhile, grind the coriander, cumin and fennel seeds with a mortar. Spice the couscous with olive oil, lemon juice and the spices. Set aside. Cut the Halloumi cheese into 0.5cm slices. Heat a griddle pan with a little oil and grill the cheese for 4-5 minutes on either side. Serve the grilled halloumi with the salad, couscous and vinaigrette.
Voor 2 personen Halloumi kaas 
Voor de couscous
250ml groentenbouillon
150g spelt couscous
1 eetl extra vergine olijfolie
sap van 1/4 cotroen
1 eetl korianderzaad
1/2 eetl komijnzaad
1/2 eetl venkelzaad
Voor de salade
gemengde slabladeren
2 eetl gedopte tuinbonen
4 radijsjes, in plakjes
2 eetl pompoenpitten
2 eetl walnoten, fijngehakt
1 eetl hennepzaad
1/2 komkommers, in plakjes
rode besjes
Voor de vinaigrette
1 eetl extra vergine olijfolie
2 eetl appel-cider vinegar
4 eetl mosterd
4 eetl honing
sap van 1/2 citroen
peper
→ Maak eerst de vinaigrette door alle ingrediënten te mengen in een klein schaaltje. Zet opzij. Breng voor de couscous de groentenbouillon aan de kook. Giet dit over de couscous en laat 15 minuten weken tot de couscous zacht geworden is. Maal intussen de koriander-, komijn- en venkelzaad fijn met een vijzel. Breng de couscous op smaak met olijfolie, citroensap en de specerijen. Zet opzij. Snijd de Halloumi kaas in plakjes van 0,5cm. Verhit een grillpan met wat olie en gril de kaas 4-5 minuten aan weerszijden. Serveer de gegrilde Halloumi met de salade, couscous en vinaigrette.