Tomatogazpacho with cherries and basil

This is really the most delicious gazpacho you will ever “eat”. And it’s super easy! The ultime secret to get the most tasteful gazpacho is to make sure that the individual tastes can full release. That means that before mixing it, you should put all the ingredients together and let it rest overnight to mix their flavor. Voor 6 glaasjes 1kg tomaten 400g kersen 80ml extra vergine olijfolie 4 eetl balsamico-azijn peper | zout paar blaadjes basilicum Breng water aan de kook. Snij een kruisje bovenaan de tomaat en kook deze 10 seconden in het kokend water. Haal de tomaten eruit en ontvel ze. Verwijder de pitten opdat deze anders een bittere smaak geven. Ontpit de kersen en doe deze samen met het tomatenvlees in een blender. Voeg de olijfolie en balsamico-azijn toe. Mix alles tot een homogeen sap. Breng op smaak met peper en zout. Serveer koud met een blaadje basilicum.  – For 6 glasses 1kg tomatoes 400g cherries 80ml extra vergine olive oil 4 tbsp balsamic vinegar pepper | salt a few leaves basil  Bring water to a boil. Cut a cross on top of the tomato and boil it in the boiling water for 10 seconds. Remove the tomatoes and peel them. Remove the seeds their they otherwise give a bitter taste. Unseed the cherries and put them together with the tomato flesh in a blender. Add the olive oil and balsamic vinegar. Mix everything into a homogeneous juice. Season with salt and pepper. Serve cold with a basil leaf.